Papito: Egy átlagos nap

Papito: Egy átlagos nap

Papito Edgardo Gonzalez, az argentin bohóc fergeteges hangulatot varázsol a Bondoró Porond színpadára. Kicsiket és nagyokat egyaránt megnevettető műsorával elbűvöl mindenkit, ami nem is csoda, hiszen Papito már 15 éves kora óta hódol az utcaszínház műfajának. Komédia, önfeledt kacagás, humor és báj egyarán színesíti a műsort, gyere és győződj meg róla magad!

Aserdus Tűzzsonglőr produkció

Aserdus Tűzzsonglőr produkció

Képzeletbeli birodalmak királynői találkoznak ebben a műsorban. Megpróbálják fölülmúlni egymás szépségét, de kiderül, hogy ugyanannál a szabónál varratták színezüst ruháikat. Felülemelkedve az Aphrodité-szindrómán (Ki a legszebb mind közül?), közös báli tűztánc veszi kezdetét, ahol az egymásra figyelés mindennél fontosabb – hiszen körülöttük lobog a tűz. Ékszerek helyett lángok ékesítik őket, a megszokott birodalmi vacsora helyett tűznyelés, tűzfújás, valamint tűzzsonglőr- és szikrázó tűzijáték elemek képezik a menüsort.

Harkel's Puppetry: A legapróbb csellista

Harkel's Puppetry: A legapróbb csellista

Harkel Márton utcai marionett-előadóként lassan egy évtizede járja Európát, és a világot a "tiniest cellist" névre keresztelt apró csellista bábjával. Kettejük közös játéka magával ragadó, a legapróbb csellista apró kezei és muzsikája Benneteket is elvarázsol majd!

Boribon muzsikál - Mórocz Adri bábos gyermekkoncertje

Boribon muzsikál - Mórocz Adri bábos gyermekkoncertje

Élőzenés mesekoncert Boribonnal és barátaival. A koncerten a "Boribon muzsikál" című gyereklemez dalait élvezhetik élőzenés kísérettel. A vidám dalok szövegét a népszerű Kockásfülű nyúl megihletője és a Boribon mesekönyvsorozat alkotója, Marék Veronika írta, zenéjüket Tallér Zsófia zeneszerző szerezte. A vidám és játékos hangulatú gyermekkoncert a közönséget megmozgatva, bábos meglepetésekkel felejthetetlen élményt nyújt.

A brémai muzsikusok: Szamárfül projekt

A brémai muzsikusok: Szamárfül projekt

Előfordult már veled, hogy unatkoztál, vagy csak már nem volt annyira érdekes számodra a régi játékod? Darabunk főszereplő kislányával is ez történik. De Apa megmutatja, hogy egy kis fantázia és a régi játékok segítségével mennyi érdekes kalandban lehet része mindenkinek. Az előadásában elfelejtett gyermekjátékok kerekednek fel, hogy új életet kezdjenek Brémában. A betyárok tanyáján azonban váratlan helyzetekbe bonyolódnak, és kiderül, hogy nem is az a főnök, aki annak látszik. Szereplőinknek kalandos útjuk során rengeteg vidámságban lesz részük - ilyenkor gyakran dalra fakadna, de leküzdendő feladat is akad számukra bőven.

Danny és Béla mesekoncertje

Danny és Béla mesekoncertje

A mesekoncertben Danny Bain amerikai származású zenész és előadó, és Ágoston Béla multiinstrumentalista és zeneszerző kedves és vicces meséket adnak elő, különlegesebbnél különlegesebb hangszerekkel. Az előadás utána a gyerekeknek lehetősége van kipróbálni a különleges hangszereket.

Harkel's Puppetry: Ricotta bábmese

Harkel's Puppetry: Ricotta bábmese

A Ricotta Bábmese fő kellékei egy pirospöttyös bicikli és három bőrönd. Elfér bennük az egész világ. Vagy legalábbis egy egér és egy kislány barátságának története... Mese a Világ Minden Kincséről, egy vadvirágos kertről, és arról, miért fontos a búcsúzás. Mindez Trömböczky Napsugár előadásában!

Mark & Jason

Mark & Jason

Mit csinál Zentai Márk és Szeifert “Jason” Bálint, ha épp nem a Mörkkel járják az ország vagy Európa nagyszobáit és nagyszínpadait? Jammelnek ketten. Nem csak Mörk dalokat, de a soul, blues és pop műfajok legnagyobb kedvenceit is megszólaltatják Ray Charlestól kezdve a Vulfpecken át a Gorillazig.

Langaléta Garabonciások: Háry János avagy a nagyot lépő obsitos

Langaléta Garabonciások: Háry János avagy a nagyot lépő obsitos

A Langaléta Garabonciások legújabb előadásában nem csak a kiérdemesült, nagyotmondó húszár történetei nőnek hatalmasra a képzelet dagasztóteknőjében, hanem maga Háry János is óriássá nő, s vágtat tüzet paripáján csatákon és „taps” viharokon át a kurtalábú nézők szíve-lelkéig, hogy odafészkelve magát örömmel gondoljanak rá, míg a világ világ, s még két nap. Elhiszi azt élő és elhinné a holt, nincs oly vitéz a földön, mint Háry bátya volt!

Swing à la Django

Swing à la Django

A Magyarországon és külföldön már egyaránt sokszor bizonyított tagokból álló Swing à la Django együttes egy innovatív, hattagú zenekar. Különleges stílusötvözetet teremtettek, zenéjük hangzásában harmóniára talál a magyar autentikus zene, a francia manouche swing és sanzonok világa, a tangó és a jazz, melynek eredménye ez az egyedi stílus, melyet ők hungarian django swingnek neveznek.

Este fess a pesti nő

Este fess a pesti nő

Százedeleji filmzenék, kuplék, sanzonok a sokarcú és ezerszínű nőkről. Nem csak nőknek! Olyan fontos kérdések nyomában, hogy reggel vagy este fess a pesti nő, hogy a pesti férfi nős ember vagy boldog, és holdvilágos éjszakán miről álmodik hamvadó cigarettavéggel a kezében, s hogy szerelemhez szépség nem kell, vagy pénz, vagy egyik se...