Logo

Esküvőhelyszín

Hónapokon át tervezzük, tökéletesítjük életünk egyik legfontosabb napját. Csiszoljuk, fényesítjük, mint egy pompás gyémántot, hogy aztán szeretteinkkel karöltve élhessünk át minden pillanatot. Kiválasztjuk az esküvői meghívó betűtípusát, megálmodjuk a színeket és a dekorációt, felkutatjuk a legtökéletesebb esküvői ruhát. Addig kóstoljuk a különféle habos-babos tortákat, míg meg nem találjuk a legmegfelelőbbet, addig válogatunk a zenék között, amíg az első tánc muzsikájára rá nem bukkanunk. 

Esküvőhelyszín

Esküvőhelyszín Budapest szívében, a Parlament szomszédságában

A Grey Goose Restaurant & Bar a Duna-part igazi gyöngyszeme az V. kerület szívében, a diplomáciai elit székhelyének közvetlen szomszédságában, a Parlamenttől csupán pár lépésnyire található.

 

Kedves Jegyes Pár!

Csodálatos dolog, amikor két ember úgy dönt, hogy összeköti az életét. A “Te és Én”-ből “Mi” lesz, és egy új korszak kezdődik az ifjú pár életében. Egy esküvő egy valódi különleges csoda, amelynek megvalósulásához bizony kell néhány elengedhetetlen hozzávaló. Iyen például a tökéletes helyszín, amelyben biztosan tudunk segíteni.

 

Kétszintes, az alsó szinten modern-minimál stílusú, a galérián egy elegánsabb, vintage-gatsby stílusú teremmel rendelkező, légkondicionált, igényesen felszerelt éttermünk, igény szerint átalakítható egy kellemes és tágas esküvői helyszínné. 50 fő részére kényelmesen berendezhető és megfelelő méretű tánctér is rendelkezésre áll a vacsora utáni esküvői bulira.

 


Rendezvény
ajánlatkérés

 

Forduljatok bizalommal hozzánk, hogy személyre szabott ajánlattal szolgálhassunk nektek és egy igazán impozáns helyen szervezhessük meg a esküvőtöket, a Ti igényeitek szerint a vendégfogadástól kezdve, a vacsoráig és a reggelig tartó lagziig!  

 

Esküvői menü kínálatunk

Menü klasszikus magyaros ételekkel - 14.900 Ft/fő

 

5 fogásos exkluzív fine dining menü - 24.900 Ft/fő

 

Esküvői ital kínálatunk

Italcsomag korlátlan fogyasztással - 5.990 Ft/fő

 

Italcsomag korlátlan fogyasztással - 7990 Ft/fő

 

Korlátlan italfogyasztást biztosítunk előre meghatározott összegkereten belül is, amely az itallap összes termékére vonatkozik.

Kapcsolat

Szervező: Viprodukció Fesztiváliroda

Fesztivál: bondoro@bondoro.hu

Fesztiváligazgató: Virág Erzsébet zsoka.virag@bondoro.hu

Sajtó: sajto@bondoro.hu

Szállás: szallas@bondoro.hu

Hasznos linkek