Mutasd magad

MUTASD MAGAD! 

Farsangi készülődés és játék a Bondoróval

Mutasd magad és fedd fel a Bondoró legújabb karakterét!

Itt a Farsang, az önfeledt kacagások, a jókedv és természetesen a jelmezes forgatagok időszaka! Mi sem lehet alkalmasabb idő egy kis álarcos bolondozásra! 

A Bondoró számára ez egy hazai terep, hiszen a vidám utcaszínházi forgatagot most már negyedik éve varázsoljuk közétek nyaranta a fesztiválon. Idén viszont arra gondoltunk, hogy a hosszú tél után, mi is kicsit előbb kezdjük a mulatozást, hiszen télvíz idején mindenkire ráfér egy kis móka. Induljon hát vidáman az új év, és bolondozzunk együtt egy kicsit a Farsang örömére!

Keressük az utcaszínház fesztivál hivatalos álarcát! 

Készítsd el te is a saját farsangi maszkodat és mutasd meg nekünk! Nincs más dolgod, mint magadat adni! Az álarcod lehet vicces, szertelen, vagy akár művészien komoly, ünnepi, netán hétköznapian eredeti, mesésen karneváli, ahogy Velencében csinálják, de megidézheti a hagyományos télűző felvonulások hangulatát is – ahogy gondolod! 

S ha elkészült, már nincs is más teendőd, mint megmutatni nekünk! 

Jelentkezz a farsangi játékunkra és nyerj! Az alkotásokat egy külön erre az alkalomra felálló szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai: Adéla Gálová, a Czech Centre Budapest igazgatója, Babús Julianna, a budapesti Cseh Centrum PR és kommunikációs munkatársa, valamint Nagy Orsolya, a Mutasd Magad! játékunk 2021-es győztese, továbbá Marilù Nardelli és Nicola Chiappini: Pyròvaghi (IT), olasz utcás művészek és Mező András “Pocok”, a Tűzmadarak Cirkuszcsoport képviseletében.

A legeredetibb alkotást a Bondoró hivatalos termékévé tesszük és együtt debütál majd az idén először feltűnő Bondoró Álarcokkal, amelyeket megvásárolhat a közönség a fesztiválon. Így bárki könnyedén csatlakozhat a fellépőinkhez a felvonulásunkon! 

Fedd fel, hogy ki vagy, és legyen tiéd a Bondoró Fesztivál 2022-es álarca!

Nyeremények:

A győztes, amellett, hogy páros bérletet nyer a júniusi IV. Bondoró Utcaszínház Fesztiválra, elmondhatja magáról, hogy megtervezte a Bondoró egyik első, hivatalos álarcát. Az álarcokat a fesztiválon bárki helyben megvásárolhatja. S a vásárlások után az álarctervező jutalékban is részesül. 

De nem csak az első helyezettet jutalmazzuk. A dobogósok belépést nyernek a Bondoró Barátok farsangi összejövetelére is, ahol a szervező stáb mellett a Bondoró fellépői és egyéb meglepetések is várnak rájuk februárban!

Nevezés menete:

Magadat és saját álarcodat bemutató kreatív kisvideódat a bondoro@bondoro.hu e-mail címre várjuk, egészen február 1-ig! A játékra bárki jelentkezhet, a nevezésnek előfeltétele nincsen. A videót profi eszközökkel, de akár a telefonoddal is elkészítheted. A videókkal kapcsolatos technikai követelmények itt érhetők el.
Az e-mail tárgyában kérjük mindenképp tüntesd fel: #ittvagyok #bondoro2022

Zsűri tagjai:

  1. Adéla Gálová / igazgató, Cseh Centrum Budapest
  2. Babús Julianna / PR és kommunikációs munkatárs, Cseh Centrum Budapest
  3. Nagy Orsolya / a Mutasd Magad! játék 2021-es nyertese
  4. Marilù Nardelli és Nicola Chiappini / előadóművészek, Pyròvaghi (IT)
  5. Mező András “Pocok” / előadóművész, Tűzmadarak Cirkuszcsoport

Zsűritagjaink videóban is invitáltak benneteket a játékra!

A legfontosabb dátumok:

  • a játék időtartama: 2022. január 6. – február 1.
  • jelentkezési határidő: február 1. 20:00
  • eredményhirdetés: 2022. február 11-én (pénteken)

 

Gyertek és játssz velünk! Mutasd Magad!