Logo

Nyilvános Akasztás, avagy Sobri Jóska színre lép
Kajárpéci Vízirevü

Nyilvános Akasztás, avagy Sobri Jóska színre lép, Kajárpéci Vízirevü a Bondoró Utcaszínház Fesztiválon, Kapolcson

A Kajárpéci Vízirevü Végrehajtó Testülete közhírré téteti minden erős idegzetű polgárnak, hogy hosszú idő óta újra, nyilvános akasztás lesz a Bondoró Porondon.

Kajárpéc egy különleges hely. Ha az ember öt percig nem figyel oda, máris kinő a földből egy önszerveződő, civil, kulturális csoport. Így történt ez a Kajárpéci Vízirevüvel is valamikor 2001 nyarán, a Bakonyalji Vigasságok alkalmával. Eső után egyszerűen csak kinőtt a földből, aztán úgy maradt. Valami lehet a földben errefelé…

A névválasztást két dolog is motiválta. Az egyik, hogy Kajárpécen annyi remek dolog van, jó pincék, jó bor, jó emberek, csak víz nincs. Sehol egy folyó, egy tó, egy picike kis óceán, semmi… Hát legalább a nevünkben legyen. A másik ok pedig, az első produkciónk - Hany Istók a láp fia - eleve vizes témaválasztása.

A Kajárpéci Vízirevü Végrehajtó Testülete közhírré téteti minden erős idegzetű polgárnak, hogy hosszú idő óta először, nyilvános akasztás lesz a főtéren. Habár a szervezők, és a Csendőrség minden óvintézkedést megtesz, mégsem zárható ki, hogy az elvetemült rabló egykori czimborái kísérletet tesznek annak kiszabadítására, így a kivégzésen mindenki, csak saját felelősségére vehet részt!

 

Kapcsolat

Szervező: Viprodukció Fesztiváliroda

Viprodukció Fesztiváliroda

Fesztivál: bondoro@bondoro.hu

Fesztiváligazgató: Virág Erzsébet zsoka.virag@bondoro.hu

Sajtó: sajto@bondoro.hu

Szállás: szallas@bondoro.hu

Hasznos linkek