Logo

Müller Péter Sziámi AndFriends feat Oláh Gipsy Beat

A két formáció (a Müller Péter Sziámi és Kirschner Péter alapította AndFriends valamint Kovács Antal zenekara) mögött sokéves, sokrétű közös munka áll. Az idei fúziós turné ennek betetőzése. 

A két társaság zenészei együtt alkották meg a Boldog Új Évet!/Baxtalo Nevo Bers! című hiánypótló, kétnyelvű dalt:

https://www.youtube.com/watch?v=P7XG1eswwUk  - ez rákerült az M. P. Sziámi AndFriends utolsó, Nevess magadra! címet viselő lemezére is. Felléptek együtt számos koncerten és új közös dalokon dolgoznak. Úgy döntöttek, hogy ideje lenne átgondolt koncepcióval összeállni valami új egésszé egy turné erejéig. A programban mindkét együttes számai és közös új szerzeményeik kapnak helyet, az énekesek is bekapcsolódnak egymás dalaiba. Az egységes megszólalásra Kirschner Péter és Kovács Antal hangszerelői-produceri elképzelései jelentik a garanciát. A bemutatkozásra Kapolcson a Bondoró Utcaszínház Fesztivál záróakkordjaként kerül sor június 1-én 17.00-től 18.30-ig, a nyár során ezt számos fesztiválfellépés követi majd.

 

Bízunk az eredeti zenei élmény erejében, az életteli, érzékletes, zenés-táncos érzékenyítésben egymás kultúrája iránt. Azok a romák és nem romák, magyarok és külföldiek, akik eddig részesei voltak ennek, elragadtatottan nyilatkoztak az együttlétről.

Kapcsolat

Szervező: Viprodukció Fesztiváliroda

Viprodukció Fesztiváliroda

Fesztivál: bondoro@bondoro.hu

Fesztiváligazgató: Virág Erzsébet zsoka.virag@bondoro.hu

Sajtó: sajto@bondoro.hu

Szállás: szallas@bondoro.hu

Hasznos linkek