A Dzsungel KönNye, avagy többet ésszel, mint láncfűrésszel

Kajárpéci Vízirevű

utcaszínház
|
16:00
 - 
17:00

Kajárpéci Vízirevü – A Dzsungel KönNye, avagy többet ésszel, mint láncfűrésszel
(Környezettudatos vásári konzekvencia, egy levonásban.)

Egyszer van, hol nem van… mivel a mesém jelen időben történik… van egyszer egy bölcs emberiség, mely letérve a biztos pusztulásába vezető útról, elővette jobbik eszét, és megtanult harmóniában élni a természettel. Az evolúció során legendássá vált problémamegoldó képességét végre tényleg problémák megoldására kezdte el használni, problémák generálása helyett. Mivel a megoldandó problémák jelentős részét saját maga okozta, így lényegében önmagától kellett megvédeni a környezetét és saját magát. Ehhez kellet ám csak igazán nagy bölcsesség! Irány a Dzsungel!

Az előadóról:

A Kajárpéci Vízirevű 2001 nyarán alakult – a Bakonyalji vígasságok alkalmából -, Buzás Mihály vezetésével. Társulatunk a szórakoztatás elhanyagolt, de annál vidámabb műfajával, a vásári komédiával (tragédiával, pszichodrámával, eposszal) vett és vesz részt különböző rendezvényeken.

🤸 Bondorodjatok velünk!

🥁 Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal jön idén az hatodik Bondoró. 🤩 Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága 🤹, nagykoncertek és nem utolsó sorban egy páratlan helyszín várja közvetlenül a Balaton partján 202e-ben azokat, akik ellátogatnak az eseményre. 🌊 Rengeteg magyar előadó mellett ebben az évben is a világ számos pontjáról érkeznek művészek, hogy elkápráztassák a kedves mélyen tisztelt nagyérdeműt!

🤹‍ 6. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál
📅 2024. 06. 28 – 06.30.
📌 Balatonalmádi – Öregpark
🧐 https://bondoro.hu/programok/
🎫 https://tixa.hu/bondoro-2024

Megvalósul a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.