BubutimArt Cirkusz kiállítás

kiállítás
|
egész nap

Bubutimár Éva – kermikus kiállítása

„Kerámia, Lélek, Varázslat….”
Szeretem ezt a világot! A Cirkusz Csodálatos Világát!

A csillogás és a könnyed mozdulatok mögött kemény és kitartó munka áll. Hasonlóan a keramikus munkájához. A mesés kiállítások, a kedves figurák nehéz fizikai és szellemi munka árán valósulhatnak meg. Kitartó és alázatos a mi munkánk, pont, mint a cirkuszművészeké.

Amikor létrejön egy -egy produkció és kiállítás, a közönség öröme erőt ad ahhoz a vállaláshoz, amit mi alkotók és cirkuszművészek teszünk, azért, hogy az emberek örüljenek és a hétköznapokat elfelejtsék egy rövidke időre, amíg a Cirkuszban nézik az előadást, vagy végig nézik a kiállítást!

A színes mesebeli kerámiákat 30 éve készítem, alkotom, formázom… 

Az első Bondoró fesztivál alkalmából mutattam be a nagyközönségnek Cirkuszvilágomat… Kerekező artistákat, bohócokat, zsonglőröket, állatidomárokat…. a kerámiából készült színes, vidám BubutimArt Cirkuszt!

🤸 Bondorodjatok velünk!

🥁 Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal jön idén az hatodik Bondoró. 🤩 Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága 🤹, nagykoncertek és nem utolsó sorban egy páratlan helyszín várja közvetlenül a Balaton partján 202e-ben azokat, akik ellátogatnak az eseményre. 🌊 Rengeteg magyar előadó mellett ebben az évben is a világ számos pontjáról érkeznek művészek, hogy elkápráztassák a kedves mélyen tisztelt nagyérdeműt!

🤹‍ 6. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál
📅 2024. 06. 28 – 06.30.
📌 Balatonalmádi – Öregpark
🧐 https://bondoro.hu/programok/
🎫 https://tixa.hu/bondoro-2024

Megvalósul a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.

BubutimArt Cirkusz kiállítás