100% PACCOTTIGLIA

Circo Pacco (IT)

utcaszínház
|
13:30
 - 
14:30
100% PACCOTTIGLIA

Mi történne, ha két mókamester próbálna egy komplett cirkuszt alkotni? Erre a kérdésre válaszolva létrehozták azt a társulatot, amely a Vörös és a Fehér Bohóc archetipikus konfliktusával újraértelmezi a cirkuszi számokat. Az improvizáció, a zsonglőrködés és az akrobatika azok az eszközök, amelyek megkomponálták a „Paccottigliát”, az első előadásukat. 2014 óta egész Olaszországban turnéznak, színházakban és utcai fesztiválokon.

A Circo Pacco egy utcai és színházi társulat, amely Alessandro Galletti és Francesco Garuti ötleteiből származik. A két fiatal művész saját szókincset fejlesztett ki – Lecoq megközelítéssel – a Philip Radice P A U T-én, ahol 2013-ban szereztek diplomát.

Idén is együtt bondorítjuk tovább fesztiválunk történetét! 🤸

🥁 Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal jön idén az ötödik Bondoró. 🤩 Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága 🤹, nagykoncertek és nem utolsó sorban egy páratlan, új helyszín várja közvetlenül a Balaton partján 2023-ban azokat, akik ellátogatnak az eseményre. 🌊 A magyar előadók mellett 10 nemzet 🌍 összesen 24 nemzetközi produkciója várja a látogatókat június 30. és július 2. között Balatonalmádiban. ✨ Programjaink között kicsik és nagyok megtalálják a maguknak valót, kiváló hétvégi kikapcsolódás családoknak, baráti társaságoknak!

🤹‍ 5. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál
📅 2023. 06. 30. – 07. 02.
📌 Balatonalmádi – Öregpark
🎫 
📌 További programok

⚜️ Az esemény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósul meg. ⚜️

Az előadás az Olasz Kulturális Intézet támogatásában érkezik a Bondoró Fesztiválra! Köszönjük!

100% PACCOTTIGLIA