Csaknekedkislány

koncert
|
22:30
 - 
0:00

Jöhet a szögletes bugi, a farmerkabát viszont otthon maradhat, hiszen idén nyáron a vaksötét utcarész helyett Balatonalmádiba érkezik a Csaknekedkislány! Szóljon hát a bom-digi-digi-digi-bom-digi-bom, gyertek Momés lányok, falábú lányok és titkosügynökemberek, az sem baj, ha nem ismertek egy lelket sem, Dr. Balatoni mindenkinek segít megtalálni azt, akivel szeretne lenni.

A Csaknekedkislány tánczenekar sokat táncol, még többet kacsint és szinte soha nem hazudik! Egy marék viccesfiú különböző zenei zsánerekben merítkezve próbál megúszni egy koncertet a lehető legkevesebb erőltetett komolysággal. Erős hatással van rájuk a ’60-as évek beatje, a ’80-as évek undergroundja és a 2010-es évek minden kisiklott szerelmi kísérlete.

🤸 Bondorodjatok velünk!

🥁 Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal jön idén az hatodik Bondoró. 🤩 Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága 🤹, nagykoncertek és nem utolsó sorban egy páratlan helyszín várja közvetlenül a Balaton partján 202e-ben azokat, akik ellátogatnak az eseményre. 🌊 Rengeteg magyar előadó mellett ebben az évben is a világ számos pontjáról érkeznek művészek, hogy elkápráztassák a kedves mélyen tisztelt nagyérdeműt!

🤹‍ 6. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál
📅 2024. 06. 28 – 06.30.
📌 Balatonalmádi – Öregpark
🧐 https://bondoro.hu/programok/
🎫 https://tixa.hu/bondoro-2024

Megvalósul a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.

Csaknekedkislány