Cseh Tamás 80. – történetek és dalok

Vecsei H. Miklós

koncert
|
17:30
 - 
18:30

2023. január 22-én lett volna  nyolcvanéves Cseh Tamás Kossuth-díjas énekes, zeneszerző, énekes, színész, előadóművész, rajztanár, egy korszak hangulatának legendás tolmácsolója. Ez alkalomból érkezik a Bondoróra a különleges előadás. Lesz egy szál gitár és sok történet róla, Gézáról, Éváról, Juditokról, borról és barátságról.

Vecsei Miklós Junior Prima-díjas magyar színész. Átdolgozásokat, szövegkönyveket ír és megjelent két verseskötete is; beceneve: Hasi, ami nevében gyakran „H.” formában is megjelenik.  Fiatal színész, aki mindig akar valamit és nem elégszik meg a könnyen elérhetővel. Az országos népszerűséget a Pál Utcai Fiúk musical hozta meg számára. Ő hívta életre a “Poket” projektet, vagyis az automatákat, amelyekből könyveket lehet vásárolni. Zsebre rakható értelmes könyveket, amelyeket elő lehet venni egy villamoson a telefonon való “szörfölés” elkerülésére. Igazi értékteremtő, fiatal művész, számos önálló esttel a háta mögött.

Videós ízelítő a Cseh Tamás 80 című előadásról:

Idén is együtt bondorítjuk tovább fesztiválunk történetét! 🤸

🥁 Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal jön idén az ötödik Bondoró. 🤩 Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága 🤹, nagykoncertek és nem utolsó sorban egy páratlan, új helyszín várja közvetlenül a Balaton partján 2023-ban azokat, akik ellátogatnak az eseményre. 🌊 A magyar előadók mellett 10 nemzet 🌍 összesen 24 nemzetközi produkciója várja a látogatókat június 30. és július 2. között Balatonalmádiban. ✨ Programjaink között kicsik és nagyok megtalálják a maguknak valót, kiváló hétvégi kikapcsolódás családoknak, baráti társaságoknak!

🤹‍ 5. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál
📅 2023. 06. 30. – 07. 02.
📌 Balatonalmádi – Öregpark
🎫
📌 További programok

⚜️ Az esemény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósul meg. ⚜️

Cseh Tamás 80. – történetek és dalok