Giant Soap Bubble Show

Aramis Gehberger alias Dr. Bubbles (A)

utcaszínház
|
18:00
 - 
18:30

Az osztrák Dr. Bubbles Guiness-rekorder, világírű előadó, a buborékok nagymestere.

Szenzációs műsorral érkezik az 5. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztiválra! Buborékjai egyre csodálatosabb, vadabb és lenyűgözőbb látvánnyá bontakoznak ki. Megjelenik majd a varázslatos óriásbuborékoktól a hosszú buborékkígyókon át az összetett buborékképződményekig, akár több száz buborék is egyszerre! Füsttel töltött buborékok és kézzel készített buborékok teszik teljessé a műsort, gyertek és lássatok buborékcsodát!

Ennek az óriási szappanbuboréknak a varázsa felébreszti a felnőttekben a „gyermeket”, és hagyja, hogy élvezzék a pillanatot.

Dr. Bubbles elvarázsolja a nézőit a műsorával, csodálatos szenzáció mindenkinek!

Idén is együtt bondorítjuk tovább fesztiválunk történetét! 🤸

🥁 Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal jön idén az ötödik Bondoró. 🤩 Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága 🤹, nagykoncertek és nem utolsó sorban egy páratlan, új helyszín várja közvetlenül a Balaton partján 2023-ban azokat, akik ellátogatnak az eseményre. 🌊 A magyar előadók mellett 10 nemzet 🌍 összesen 24 nemzetközi produkciója várja a látogatókat június 30. és július 2. között Balatonalmádiban. ✨ Programjaink között kicsik és nagyok megtalálják a maguknak valót, kiváló hétvégi kikapcsolódás családoknak, baráti társaságoknak!

🤹‍ 5. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál
📅 2023. 06. 30. – 07. 02.
📌 Balatonalmádi – Öregpark
🎫 
📌 További programok

⚜️ Az esemény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósul meg. ⚜️

Giant Soap Bubble Show