egy5egy – Akusztik koncert

koncert
|
16:00
 - 
16:30

Idén nyáron zenével töltjük meg a helyszín minden pontját! Fesztiválunk alatt itt is, ott is igazán tehetséges zenészekkel találkozhat a kedves mélyen tisztelt nagyérdemű, édemes a Sétányon is körülnézni!

Szerencsés együttállás az egy5egy létezése, mert lassan hét év elteltével is ugyanolyan – ha nem nagyobb – elánnal zenélnek együtt a tagok, mint a gimnáziumi éveik alatt. A lélekszaggató alter megnevezés mögött sújtó dalszövegek, balladák, stoner riffek bújnak, de a zenekar nem idegenkedik a pattogós, táncoltató dallamoktól sem. Csatlakozz a közösséghez és bulizz egy nagyot velük a Bondorón!

Idén is együtt bondorítjuk tovább fesztiválunk történetét! 🤸

🥁 Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal jön idén az ötödik Bondoró. 🤩 Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága 🤹, nagykoncertek és nem utolsó sorban egy páratlan, új helyszín várja közvetlenül a Balaton partján 2023-ban azokat, akik ellátogatnak az eseményre. 🌊 A magyar előadók mellett 10 nemzet 🌍 összesen 24 nemzetközi produkciója várja a látogatókat június 30. és július 2. között Balatonalmádiban. ✨ Programjaink között kicsik és nagyok megtalálják a maguknak valót, kiváló hétvégi kikapcsolódás családoknak, baráti társaságoknak!

🤹‍ 5. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál
📅 2023. 06. 30. – 07. 02.
📌 Balatonalmádi – Öregpark
🎫 
📌 További programok

⚜️ Az esemény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósul meg. ⚜️

egy5egy – Akusztik koncert