Fenevadak

Bab Társulat

bábelőadás
|
17:30
 - 
18:30

A Bab Társulat óriásbábos utcaszínház 1995 óta rója az országot, s annak különböző rendezvényeit. A műértő közönség felnéz a társulatra, hisz a bábok 2-3 méter magasak. Kiváló zenészeink hangszereiből kiáramló dallamok a kikiáltó szavával fűszerezve méltán keltik fel a nagyérdemű sokadalom figyelmét.

Állati produkciók. A farkas megvívja több évezredes harcát a malaccal, medvetáncoltatás, aeroszkander, lovas magasiskola. A szemnek látvány, fülnek hallvány!

Idén is együtt bondorítjuk tovább fesztiválunk történetét! 🤸

🥁 Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal jön idén az ötödik Bondoró. 🤩 Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága 🤹, nagykoncertek és nem utolsó sorban egy páratlan, új helyszín várja közvetlenül a Balaton partján 2023-ban azokat, akik ellátogatnak az eseményre. 🌊 A magyar előadók mellett 10 nemzet 🌍 összesen 24 nemzetközi produkciója várja a látogatókat június 30. és július 2. között Balatonalmádiban. ✨ Programjaink között kicsik és nagyok megtalálják a maguknak valót, kiváló hétvégi kikapcsolódás családoknak, baráti társaságoknak!

🤹‍ 5. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál
📅 2023. 06. 30. – 07. 02.
📌 Balatonalmádi – Öregpark
🎫 
📌 További programok

⚜️ Az esemény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósul meg. ⚜️