F. I. E. S. T. A.

Teatro Due Mondi (IT)

utcaszínház
|
19:00
 - 
19:30

A Fiesta izgalmas előadás, amely az utcákat dél-amerikai hangulatú parádévá változtatja.

Dobritmusok, háromméteres figurák papírmasé arcokkal, színpompás jelmezek, füttyök és tűz: A FIESTA előretör, az emberek követni kezdik ezt a fantasztikus és vidám felvonulást. Az előadás jelenetről jelenetre halad; a színészek hangutánzó nyelvi keverékben mesélnek kis burleszk történeteket, amelyeket Gabriel García Márquez “100 év magány” című könyve ihletett: egy drámai hajótörés, négy szerelmespár viharos randevúja a hozzávalók közül néhány.

Az előadóról:
egy független színházi csoport az olaszországi Faenzából. A Teatro Due Mondi a csoport 1979-es megalakulása óta mindig is a kortárs társadalom emberi kapcsolatait vizsgálta, és olyan stílust alakított ki, amely lehetővé teszi a közvetlen és azonnali kommunikációt a nézőkkel.

🤸 Bondorodjatok velünk!

🥁 Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal jön idén az hatodik Bondoró. 🤩 Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága 🤹, nagykoncertek és nem utolsó sorban egy páratlan helyszín várja közvetlenül a Balaton partján 202e-ben azokat, akik ellátogatnak az eseményre. 🌊 Rengeteg magyar előadó mellett ebben az évben is a világ számos pontjáról érkeznek művészek, hogy elkápráztassák a kedves mélyen tisztelt nagyérdeműt!

🤹‍ 6. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál
📅 2024. 06. 28 – 06.30.
📌 Balatonalmádi – Öregpark
🧐 https://bondoro.hu/programok/
🎫 https://tixa.hu/bondoro-2024

Megvalósul a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.

F. I. E. S. T. A.