“Jelenetek egy házasságból”, avagy a három kívánság

Bab Társulat

óriásbáb
|
17:30
 - 
18:30

“Jelenetek egy házasságból”, avagy a három kívánság

Az előadás a „három kívánság” című magyar népmese alapján jött létre, s szól arról, hogy mennyi mindent kell ahhoz elkövetnünk, hogy erre a szép világra szülessünk.

A Bab Társulat óriásbábos, zenés utcaszínházi előadása. A “Jelenetek egy házasságból” történetét, amelyet a kikiáltó – mesélő vezeti, a hatalmas bábok és a magyarnépzenei elemek teszik teljessé. Interaktív előadásról van szó, ezért természetesen a játék során szerepet kap az improvizáció, a rögtönzés. Soha nem látott produkciók, vásári mutatványok: mágikus fűnövesztés, a Láthatatlan Ember bemutatója, és végül a “gólyalábas -antigravitációs” mutatvány…

 

🤸 Bondorodjatok velünk!

🥁 Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal jön idén az hatodik Bondoró. 🤩 Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága 🤹, nagykoncertek és nem utolsó sorban egy páratlan helyszín várja közvetlenül a Balaton partján 202e-ben azokat, akik ellátogatnak az eseményre. 🌊 Rengeteg magyar előadó mellett ebben az évben is a világ számos pontjáról érkeznek művészek, hogy elkápráztassák a kedves mélyen tisztelt nagyérdeműt! 

🤹‍ 6. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál
📅 2024. 06. 28 – 06.30.
📌 Balatonalmádi – Öregpark
🧐 https://bondoro.hu/programok
🎫 https://tixa.hu/bondoro-2024

Megvalósul a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.

“Jelenetek egy házasságból”, avagy a három kívánság