L.A. Suzi

koncert
|
18:00
 - 
19:00

L.A. Suzi a Bondoró Fesztiválon! Búbánatos magyar nóták és dallamos kávéházi punk sanzonok. Szalai Anna (Mambo Rumble, Csillagrablók, lil N) és Dorozsmai Gergő (The Moog, Csaknekedkislány, Gustave Tiger, Mayberian Sanskülotts, Felső Tízezer) duója 2021-ben alakult formációja különleges gitár- és zongorajátékok kíséretében kalauzol minket az önutálat és a kiégés mezejére, amit a népies dallamok és a humor tesz még szórakoztatóbbá.

🥰 Ha ketten kelletek a legjobb táncmozdulatokhoz, akkor ajánlunk nektek egy szuper kedvezményt 👉 Páros bérleteinkkel 15% kedvezményt kaptok, amiért cserébe csak annyit kérünk, hogy kéz a kézben érkezzetek meg a fergeteges forgatagra. (Tényleg, a bérleteket csak együtt tudjátok két darab karszalagra váltani! 😉) 👉 https://tixa.hu/bondoro-2024

🤸 Bondorodjatok velünk!

🥁 Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal jön idén az hatodik Bondoró. 🤩 Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága 🤹, nagykoncertek és nem utolsó sorban egy páratlan helyszín várja közvetlenül a Balaton partján 202e-ben azokat, akik ellátogatnak az eseményre. 🌊 Rengeteg magyar előadó mellett ebben az évben is a világ számos pontjáról érkeznek művészek, hogy elkápráztassák a kedves mélyen tisztelt nagyérdeműt!


🤹‍ 6. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál
📅 2024. 06. 28 – 06.30.
📌 Balatonalmádi – Öregpark
🧐 https://bondoro.hu/programok/
🎫 https://tixa.hu/bondoro-2024

⚜️ Megvalósul a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával. ⚜️

L.A. Suzi