Meg Egy Cukorka

koncert
|
19:00
 - 
20:00

– magasan szálló, széleken táncoló –

A Meg Egy Cukorka egy budapesti pop’art rockzenekar. Dalszövegeik személyes hangvételűek, fontos és aktuális témákkal foglalkoznak, megszólalásuk mégis könnyen befogadható, alapvetően gitárzenékre jellemző hangszerelésű.

Első felvételüket 2016 szeptemberében adták ki, mellyel megnyerték a Petőfi Rádió Saját Zenéd versenyét. Több kislemez mellett eddig két nagylemezük jelent meg, legutóbbi 2021-ben, ‘KERESEM’ címmel. Dalaikat játssza a Petőfi Rádió, és évek óta járják a hazai klubokat, fesztiválokat.

Előzenekarként olyan előadók vendégei voltak, mint a 30Y, Kiscsillag, Elefánt, Hiperkarma, Bagossy Brothers Company, Blahalouisiana, Supernem, Kistehén, Lóci játszik vagy a Kaukázus.

Idén is együtt bondorítjuk tovább fesztiválunk történetét! 🤸

🥁 Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal jön idén az ötödik Bondoró. 🤩 Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága 🤹, nagykoncertek és nem utolsó sorban egy páratlan, új helyszín várja közvetlenül a Balaton partján 2023-ban azokat, akik ellátogatnak az eseményre. 🌊 A magyar előadók mellett 10 nemzet 🌍 összesen 24 nemzetközi produkciója várja a látogatókat június 30. és július 2. között Balatonalmádiban. ✨ Programjaink között kicsik és nagyok megtalálják a maguknak valót, kiváló hétvégi kikapcsolódás családoknak, baráti társaságoknak!

🤹‍ 5. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál
📅 2023. 06. 30. – 07. 02.
📌 Balatonalmádi – Öregpark
🎫 
📌 További programok

⚜️ Az esemény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósul meg. ⚜️

Meg Egy Cukorka