Mélytengeri vízi lények

Kabóca Bábszínház

óriásbáb
|
19:30
 - 
20:30

A Kabóca bábszínház elkötelezett híve műfajának, nem csak előadásokat szerveznek kicsiknek, és nagyoknak, hanem a szakma fejlődését is előre kívánják mozdítani. 🎭 Segíti és támogatja az amatőr bábosokat, és rendszeresen szerveznek tanfolyamokat a színházban. A Kabóca Bábszínház minden évben megrendezi a Veszprémben lassan hagyománynak számító Kabóciádé nevű rendezvényt, melynek keretében sok érdekes program várja a bábozás iránt érdeklődőket, és főleg a kicsiket.

Óriásbábjaink ahol csak megjelennek, odavarázsolják a tengert. 🐟 Világítanak, úsznak és lebegnek, csak meg ne ijedjetek, mikor túl közel jönnek!

Idén is együtt bondorítjuk tovább fesztiválunk történetét! 🤸

🥁 Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal jön idén az ötödik Bondoró. 🤩 Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága 🤹, nagykoncertek és nem utolsó sorban egy páratlan, új helyszín várja közvetlenül a Balaton partján 2023-ban azokat, akik ellátogatnak az eseményre. 🌊 A magyar előadók mellett 10 nemzet 🌍 összesen 24 nemzetközi produkciója várja a látogatókat június 30. és július 2. között Balatonalmádiban. ✨ Programjaink között kicsik és nagyok megtalálják a maguknak valót, kiváló hétvégi kikapcsolódás családoknak, baráti társaságoknak!

🤹‍ 5. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál
📅 2023. 06. 30. – 07. 02.
📌 Balatonalmádi – Öregpark
🎫
📌 További programok

⚜️ Az esemény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósul meg. ⚜️

Mélytengeri vízi lények