Örömzene és élménydobolás

Ethnosound
koncert
|
11:00
 - 
12:00

Ethnosound örömzene – interaktív élménydobolás a közönség bevonásával

A tánc és a zene és különösen a dobolás, igazi közösségi élmény, amelynek ereje azt is magával ragadja, aki egyébként nem mozog otthonosan a hangok világában. A dobok lüktető ritmusát hallva önkéntelenül megmozdul a kéz és az ember egyszer csak azt veszi észre, hogy minden gond elszállt, eltelt egy óra és mosolyogva “megtanult” dobolni.

Az Ethnosound küldetése, hogy a zene és a zenélés bárki számára minél fiatalabb életkorban, de minden korosztálynak, társadalmi csoportnak is elérhető örömforrássá váljon. A zene a rengeteg jótékony hatásán kívül önismeretet és magabiztosságot fejleszt, ha szükséges, gyógyít, boldogít és közelebb hozza egymáshoz az embereket. Tevékenységünkkel szeretnénk elősegíteni, hogy ezt a kincset minél előbb felfedezzék.

Fehér Károly ütőhangszeres zenész, tréner, az Ethnosound alapítója. 15 éve tart interaktív zenés programokat minden korosztály számára és kifejezetten csapatépítő programokat cégeknek. Missziójának tekinti, hogy minél szélesebb közönség megismerhesse a világ tradicionális zenei, kulturális értékeit, a zenélés örömét, közösségformáló erejét és a testre-lélekre gyakorolt jótékony hatását.