Pados Mesék

Sarkadi Bence

bábelőadás
|
21:00
 - 
21:45

A PADOS MESÉK egyszemélyes előadás FELNŐTTEKNEK, melyben a bábjátékos lenyűgöző technikai repertoárjával és kézzel készített marionettjeivel vezeti be a nézőt egy szöveg nélküli előadás izgalmas, időnként sötét, máskor humoros világába. A fordulatokban gazdag, rövid történetekből álló műsor Sarkadi Bence bábkészítőként és játékosként szerzett 23 éves tapasztalatát tárja a nézők elé.

Az előadás középpontjában különböző padok állnak, ahol a szereplők találkoznak, szerelembe esnek, kicsinyes csatáikat vívják vagy épp gyermekkori emlékeiket idézik meg. A legbanálisabb fiú-lány-sztoritól a világklasszis futballedzők összecsapásán át az identitás elvesztéséről szóló történetig a PADOS MESÉK feltárja, hogyan válik egy hétköznapi pad születő kapcsolatok, kibékíthetetlen konfliktusok és teljes élettörténetek színpadává.

Idén is együtt bondorítjuk tovább fesztiválunk történetét! 🤸

🥁 Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal jön idén az ötödik Bondoró. 🤩 Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága 🤹, nagykoncertek és nem utolsó sorban egy páratlan, új helyszín várja közvetlenül a Balaton partján 2023-ban azokat, akik ellátogatnak az eseményre. 🌊 A magyar előadók mellett 10 nemzet 🌍 összesen 24 nemzetközi produkciója várja a látogatókat június 30. és július 2. között Balatonalmádiban. ✨ Programjaink között kicsik és nagyok megtalálják a maguknak valót, kiváló hétvégi kikapcsolódás családoknak, baráti társaságoknak!

🤹‍ 5. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál
📅 2023. 06. 30. – 07. 02.
📌 Balatonalmádi – Öregpark
🎫 Kedvezményes belépők
📌 További programok

⚜️ Az esemény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósul meg. ⚜️

Pados Mesék