Papito Kalligráfiai workshopja

workshop
|
egész nap

Talán már ismeritek Papito-t, mint bohócot, akrobatát, előadót, aki a messzi-messzi Argentínából érkezett, hogy megnevettessen kicsiket és nagyokat. Papito egy személyben előadó, saját előadásának díszlettervezője és egy speciális, kifejezetten Buenos Aires-i díszítő technika, a fileteado porteno lelkes gyakorlója. A fileteado porteno festési technika cégérek, teherszállító kocsik, szekerek, később autóbuszok, teherautók megfestésére szakosodott, melyet az UNESCO 2015-ben az immateriális kulturális örökség listájához adott.

Innen indult útjára Papito kalligráfia iránti érdeklődése, amit most a Bondoró közönségével is örömmel oszt meg. A workshop azoknak a nagyobbacska gyerekeknek ill. szüleiknek, felnőtteknek szól, akiket érdekel a kalligráfia, van némi kézügyességük és türelmük, hogy a workshop napján jó néhány órát eltöltsenek egy szépséges felirat elkészítésével!

Mivel a workshop elmélyült figyelmet igényel, a férőhelyeinek limitált, ám a végeredmény biztosan mindenkit örömmel és büszkeséggel tölt majd el. 🙂