Pyrodise

Firebirds

tűzshow
|
23:30
 - 
00:00

A FEHÉR FŐNIX LEGENDÁJA

A Tűzmadarak és a Flame Flowers közös tűzszínházi produkciójában az előadók egy legendás teremtmény nyomába erednek. Az út során érezzük táncának rezdülését, megtaláljuk elhullajtott tollait, könnyeivel gyógyítjuk sebeinket és részesei lehetünk újjászületésének. Az előadást barátjuk, a nemzetközileg elismert tűztáncos, Farkas Linda váratlan elvesztése hívta életre. A főnix madár motívumát az ő különleges életműve inspirálta.

A nagy volumenű, félórás látványshow egyedi eszközöket, tüzes kosztümöket, sok fős szinkron koreográfiákat és tűzeffekteket vonultat fel. A légi- és partnerakrobatika, tánc- és mozgásszínház, valamint a tűzzsonglőrködés fúziója felejthetetlen élményt nyújt.

Idén is együtt bondorítjuk tovább fesztiválunk történetét! 🤸

🥁 Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal jön idén az ötödik Bondoró. 🤩 Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága 🤹, nagykoncertek és nem utolsó sorban egy páratlan, új helyszín várja közvetlenül a Balaton partján 2023-ban azokat, akik ellátogatnak az eseményre. 🌊 A magyar előadók mellett 10 nemzet 🌍 összesen 24 nemzetközi produkciója várja a látogatókat június 30. és július 2. között Balatonalmádiban. ✨ Programjaink között kicsik és nagyok megtalálják a maguknak valót, kiváló hétvégi kikapcsolódás családoknak, baráti társaságoknak!

🤹‍ 5. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál
📅 2023. 06. 30. – 07. 02.
📌 Balatonalmádi – Öregpark
🎫 Kedvezményes belépők
📌 További programok

⚜️ Az esemény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósul meg. ⚜️

Pyrodise