The Sharonz Akusztik

koncert
|
16:30
 - 
17:30

A Sharonz zenekar 2017 júniusában került fel a hazai könnyűzene térképére, amikor megjelent az Édentől Keletre című daluk és bemutatkozó koncertjüket tartották a budapesti a Darshan Udvarban. Ezt követően 2018 nyarán megjelent első kislemezük, ami a Te meg én címet kapta.

A lemez megjelenését követően nem kellett sokat várni az első nagyobb szakmai elismerésre, hiszen 2018 őszén elnyerték a Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló Programjának Induló Előadó Támogatását. A program segítségével elkészítették Illúzió című nagylemezüket, ami 2019. október 1-én jelent meg. A lemez első singleje a „Vadvirág” című dal, aminek a videoklipje kiemelkedő nézettséget hozott a zenekar számára. A zenekar számos alkalommal koncertezett Budapesten (A38, Gödör) és vidéken egyaránt, “hangos” és akusztikus formában is. Felléptek neves hazai fesztiválokon, mint a Fishing on Orfű, Művészetek Völgye, szolnoki Tiszavirág Fesztivál, Kolor Fesztivál, Hírös 7 Fesztivál illetve több városi rendezvényen és falunapon. A zenekar 2020-ban évben is kihasználta a lehetőségeket. Megjelent három daluk, melyből kettő állandó rotációban forog a kecskeméti Gong Rádióban és a Beat online rádióban, session videót forgattak az elmaradt koncertek pótlására. 2021 őszén megjelent Szép más világ című második nagylemezük. A lemez címadó dala és az Utolsó ilyen dal című daluk bekerült a Petőfi Rádió, a Beat! és a Gong Rádió lejátszási listájába is.

A zenekar 2022-ben ünnepelte fennállásának ötödik évfordulóját, ezt megünnepelve októberben megjelent Dilemma című kislemezük és teltházas születésnapi koncertet tartottak Budapesten. A Sharonz jelenleg harmadik nagylemezén dolgozik, amely 2023 őszén lesz hallható a közönség számára.

Idén is együtt bondorítjuk tovább fesztiválunk történetét! 🤸

🥁 Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal jön idén az ötödik Bondoró. 🤩 Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága 🤹, nagykoncertek és nem utolsó sorban egy páratlan, új helyszín várja közvetlenül a Balaton partján 2023-ban azokat, akik ellátogatnak az eseményre. 🌊 A magyar előadók mellett 10 nemzet 🌍 összesen 24 nemzetközi produkciója várja a látogatókat június 30. és július 2. között Balatonalmádiban. ✨ Programjaink között kicsik és nagyok megtalálják a maguknak valót, kiváló hétvégi kikapcsolódás családoknak, baráti társaságoknak!

🤹‍ 5. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál
📅 2023. 06. 30. – 07. 02.
📌 Balatonalmádi – Öregpark
🎫 
📌 További programok

⚜️ Az esemény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósul meg. ⚜️

The Sharonz Akusztik