The Strambotik Kabaret

RAUXA CIA (ES)

bábszínház
|
17:30
 - 
18:00

Egyenesen Spanyolországból érkezik a “The Strambotik Kabaret”, ami egy szétesett, katasztrofális, varázslatos és költői kabaré. A két szertartásmester egy friss és dinamikus élmény átélésére invitál bennünket, ahol a zenétől a cirkuszig, a tánctól a papírállatok megszelídítéséig terjedő, virtuóz bábok által előadott jelenetek sorát mutatják be. A társulat ezúttal egy szabadtéri, a környezettel is együttműködő előadással készül egy olyan előadással, amely állandó párbeszédben áll a természettel, mindig figyelve a féktelen szélre, amely a darab tempóját jelzi majd.

Xavi Sánchez és Analia Serenelli cirkuszművészek, akik a tárgyak manipulálására, akrobatikára és táncra specializálódtak. 2015-ben találkoztak a francia “Cirque Plume” társulatban, a kortárs cirkusz úttörőjében. Azóta együtt dolgoznak az akrobatikán, a táncon, valamint a test és a tárgyak közötti kapcsolaton.

2018-ban megalapították a “RAUXA” társulatot azzal a szándékkal, hogy létrehozzák saját univerzumukat, ahol kifejezhetik tragikomikus és egyben költői életszemléletüket.

“A Rauxa az új horizontok iránti elkötelezettség, ahol a kortárs cirkusz találkozik más témákkal, más valóságokkal, más nézőpontokkal, költészettel és önfejlesztéssel, erőfeszítéssel és mindenekelőtt azzal a törekvéssel, hogy megváltoztassuk a már létező és a még nem létező paradigmáját”.

🤸 Bondorodjatok velünk!

🥁 Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal jön idén az hatodik Bondoró. 🤩 Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága 🤹, nagykoncertek és nem utolsó sorban egy páratlan helyszín várja közvetlenül a Balaton partján 202e-ben azokat, akik ellátogatnak az eseményre. 🌊 Rengeteg magyar előadó mellett ebben az évben is a világ számos pontjáról érkeznek művészek, hogy elkápráztassák a kedves mélyen tisztelt nagyérdeműt!

🤹‍ 6. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál
📅 2024. 06. 28 – 06.30.
📌 Balatonalmádi – Öregpark
🧐 https://bondoro.hu/programok/
🎫 https://tixa.hu/bondoro-2024

Megvalósul a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.
Az előadás a Cervantes Intézet támogatásában érkezik a Bondoró Fesztiválra! Köszönjük!