Parádés zárófelvonulás

utcaszínház
|
20:30
 - 
21:00

Fergeteges fesztiválunk utolsó napján közösen kísérjük el a Bondoró Főnixet utolsó útjára. Még egyszer, idén utoljára felreppen, körbenéz a Balaton partján, búcsút int a fellépőknek, a kedves látogatóknak, a vásárosoknak és a gasztronómiai partnereknek és végül, de nem utolsó sorban a szervezőknek. Légy részese ennek a színes parádénak!

Közreműködik: a fesztivál porondmesterei, a 6. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház fellépői, a Taurin Cirkuszcsoport LED-es előadóművészei, a Flóra és Fauna, a mélyen tisztelt nagyérdemű közönség, a fergeteges forgatag szervezői és mindenki, akinek kedve támad felvonulni!

FIGYELEM: a kacagás garantált, a vonulásba becsatlakozni pedig erősen ajánlott.

🤸 Bondorodjatok velünk!

🥁 Nagy újdonságokkal és minden eddiginél színesebb programmal jön idén az hatodik Bondoró. 🤩 Nemzetközi utcaszínházi attrakciók sokasága 🤹, nagykoncertek és nem utolsó sorban egy páratlan helyszín várja közvetlenül a Balaton partján 202e-ben azokat, akik ellátogatnak az eseményre. 🌊 Rengeteg magyar előadó mellett ebben az évben is a világ számos pontjáról érkeznek művészek, hogy elkápráztassák a kedves mélyen tisztelt nagyérdeműt!

🤹‍ 6. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál
📅 2024. 06. 28 – 06.30.
📌 Balatonalmádi – Öregpark
🧐 https://bondoro.hu/programok
🎫 https://tixa.hu/bondoro-2024

Megvalósul a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.