Logo
Bemutatkozik a Grey Goose

Bemutatkozik a Grey Goose

Az első hazai Grey Goose Restaurant & Bar

Hogy honnan ered a Grey Goose megnevezés? A Grey Goose vodkával a franciák bebizonyították a világnak: a Cognac tartomány nem csak kiváló szőlőiről, de gabonájáról is méltán híres. Franciaország elismerések tucatjait köszönheti a Champagne mészkövein szűrt, 5 lépésben párolt luxusvodkának, amelynek titka éppen abban áll, amelytől éttermünk is különlegessé válik: a teljeskörű odafigyelés és a kreativitás tökéletes összjátékában. A Grey Goose vodka lepárlásának folyamata során ugyanis, minden egyes lefőzendő adagot szigorú ellenőrzésnek vetnek alá a pincemester, Francois Thibault szakértelmével, valamint vezetése alatt.

 

A Grey Goose végül így nyeri el egyedi, kizárólag rá jellemző friss zamatát és a természet adta makulátlan tisztaságát, mely méltán emeli azt a világ legfinomabb vodkái közé. Célunk az, hogy a hagyományokat őrizve, és azokat maximálisan tiszteletben tartva, csapatunk egyedülálló szakértelmét és páratlan kreativitását felhasználva minél többet adhassunk át Vendégeinknek minden nálunk eltöltött pillanat során ezen értékekből.

 

Az első hazai Grey Goose Restaurant & Bar 2013. december 12-i megnyitása óta kínáljuk, és tökéletesítjük a Grey Goose-élményt minden fogásunkban. Koktéljaink saját, folyamatosan továbbfejlesztett és újragondolt receptjeinkből készülnek. Legyen szó romantikus vacsoráról, baráti összejövetelről, családi ünneplésről, zárt körű privát vagy üzleti eseményről, hangulatos esküvőről, kínálatunkban mindenki megtalálja a kedvére való ízeket.

Kapcsolat

Szervező: Viprodukció Fesztiváliroda

Viprodukció Fesztiváliroda

Fesztivál: bondoro@bondoro.hu

Fesztiváligazgató: Virág Erzsébet zsoka.virag@bondoro.hu

Sajtó: sajto@bondoro.hu

Szállás: szallas@bondoro.hu

Hasznos linkek